Initium is het antwoord op de brandende vraag van de ondernemer naar effectieve bedrijfsvoering. Wij zijn een expertisebureau dat starters, zelfstandigen en kmo’s begeleidt en duurzaam ondersteunt in het ondernemen. Wij bieden een totaalservice in alle facetten en fases van ondernemerschap. Wij vertalen uw doelstellingen in concrete plannen, processen en strategieën. U kan bij ons terecht voor startersbegeleiding, bedrijfsadvies, boekhouding, administratie, sales en bedrijfsopleidingen. Met ons heeft u één contactpunt dat oplossingen op maat aanreikt voor zowel ad hoc als periodieke opdrachten. Met Initium hebt u een strategische partner in huis dat onmiddellijk kennis, kunde en daadkracht toevoegt aan uw onderneming. Wij delen met veel toewijding ons kloppend hart voor ondernemerschap en vermenigvuldigen uw succes.

Categories: Uncategorized

1 Comment

A WordPress Commenter · 13.02.2018 at 13:52

Hi, this is a comment.
To get started with moderating, editing, and deleting comments, please visit the Comments screen in the dashboard.
Commenter avatars come from Gravatar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Register now and get 30 min free consultation!

Register